Nova briga o deci “RECA minis” u Kellner & Kunz AG

23/11/2020

RECA minis

Nova briga o deci “RECA minis” u Kellner & Kunz AG

VELS / GALLNEUKIRCHEN. Već u septembru, prva deca su se preselila u novi kompanijski centar za brigu o deci pod nazivom “RECA minis” u prostorijama Kellner & Kunz AG u Velsu. U međuvremenu, mališani se osećaju zaista prijatno u prijateljskom, modernom i deci prilagođenom ambijentu. Objekat za celogodišnju negu realizovan je za godinu dana, praktično u rekordnom roku. Sponzorstvo je Diakonieverk Gornja Austrija.

Trenutno se tokom cele godine čuva 25 dece, od najranije do starije uzrasta. RECA minis je mesto za učenje i rast. Astrid Siegel predsednik konobara & amp; Kunz AG: „Ideja za RECA minis pojavila se pre otprilike godinu dana. Prepoznali smo rastuću potrebu za brigom dece tokom cele godine i brzo smo reagovali. Na kraju krajeva, želimo da olakšamo našim zaposlenima, a naravno i zaposlenima, da kombinuju porodicu i posao. Treba da znaju da su njihovi mališani u dobrim rukama i želimo da deci ponudimo divne sate u mirnoj i sigurnoj atmosferi. Nova zgrada je stvorila pravu oazu blagostanja za decu. Za nas kao porodičnog poslodavca važno je da pomognemo mladim porodicama da savladaju svoje zadatke.”

Fleksibilnost i planiranje za roditelje
Radno vreme je zasnovano na specifičnim potrebama konobara & Kunz zaposlenima i roditeljima omogućava dobro planiranje i fleksibilnost. RECA minis obezbeđuje celogodišnju negu, kompanijski vrtić je zatvoren samo dve nedelje godišnje, na Božić i u avgustu. Tim za negu u Diakonieverk Gornjoj Austriji je fleksibilan u odgovoru na potrebe roditelja i dece. Tanja Hable je iskusan menadžer na čelu: „Mogla sam da pratim i podržavam RECA mini od proleća dok rastu. Upravo to je moja vizija u svakodnevnom radu sa decom i u timu. Novi vrtić treba da bude mesto gde se i deca i roditelji osećaju podjednako prijatno i koje odiše puno topline i života.

Moderna atmosfera sa zonama otkrivanja
Moderna, osvetljena oprema bez prepreka omogućava optimalan razvoj i dovoljno prostora za decu: sve grupne sobe imaju direktan pristup bašti, susedne sobe za relaksaciju obezbeđuju opuštanje. Pored toga, kompletne su avanturističke mokre sobe uključujući prostor za igranje na vodi i avanturistički tuš, baštu za užinu, višenamensku prostoriju sa radnim stolom i prostranu prostoriju za vežbanje od 70 m² i 900 m² zatvorenog prostora za igru na otvorenom sa posebnim spravama za igru za najmlađe. ponuda. Njihovo opremanje kvalitetnim nameštajem i materijalima za igru ima za cilj da unapredi razvoj dece. Igralište – zelena oaza usred komercijalnog prostora – poziva vas da krenete na put otkrivanja sa raznim uređajima i instalacijama, dok mališani mogu da otkriju prostor iz nove perspektive na stazi za automobile.

Organizacija za podršku Diakonieverk Gornja Austrija
Diakonieverk ima dugogodišnje iskustvo u pratnji i čuvanju dece. Sa širokom ponudom za decu i mlade, Diakonieverk sebe vidi kao pratioca na putu u život, pri čemu se poseban akcenat stavlja na što bolji razvoj individualnih snaga i sposobnosti i čini učešće i uključivanje sve dece. moguće. „Obrazovanje shvatamo kao holistički napredak ljudskog bića, što uključuje obrazovanje za koheziju i društvenu odgovornost za opšte dobro. Fokusiramo se na vrednosti kao što su različitost, uključenost i poštovanje posebnosti i potreba i na taj način pokušavamo da prenesemo osećaj sigurnosti i sigurnosti“, naglašava Gerhard Breitenberger, generalni direktor Diakonieverk Gornje Austrije. Diakonieverk je već bio uključen u fazu projekta i tako je mogao da doprinese pravovremenom početku „RECA minis“.

Kontakt
Kontakt
Zatvori
Morate da prihvatite kolačice da bi ste koristili ovu formu
Vaša kontakt osoba:
RECA Srbija d.o.o
RECA Srbija d.o.o
Pančevački put 36/V ,11210 Beograd
Rujana Radelić
Rujana Radelić
E-Business Support
Nenad Petrović
Nenad Petrović
Product trener
Robert Čoti
Robert Čoti
Key Account Manager Business Unit Industry
Dejan Milenković
Dejan Milenković
Key Account Manager Business Unit Industry
Dejan Stojanović
Dejan Stojanović
Key Account Manager Business Unit Industry
Srđan Gajić
Srđan Gajić
Industry Department
Bojana  Ćirić
Bojana Ćirić
Compliance Officer
RECA Opremanje vozila
RECA Opremanje vozila
Molim Vas potvrdite da niste Robot
Hvala za vašu poruku!
Vaša kontakt osoba će stupiti u kontakt sa vama

Ceo naš asortiman
pretražujte na mreži

Tehnologija pričvršćivanja
Tehnologija pričvršćivanja
zum Katalog
Građavina
Građavina
Download
Cela biblioteka medija
Cela biblioteka medija
Preuzimanje Brosura