Zaštita podataka

Jedno nam je jasno: Vaši podaci su vaši! Ozbiljno shvatamo zaštitu podataka i činimo više nego što je zakonski propisano da bi vaši podaci bili poverljivi. Zaštita vaših ličnih podataka nam je veoma važna. Stoga vaše podatke obrađujemo isključivo na osnovu zakonskih odredbi, posebno na osnovu Zakona o telekomunikacijama (TKG) i Evropske opšte uredbe o zaštiti podataka (GDPR). Ovom izjavom o zaštiti podataka obaveštavamo vas kako prikupljamo, obrađujemo i koristimo vaše lične podatke.

Ovom veb lokacijom upravlja Kellner & Kunz AG (skraćeno: Kellner & Kunz) sa sedištem u Austriji. Izrazi kao što su „mi“, „nas“, „naši“ itd. u ovoj politici privatnosti odnose se na Kellner & Kunz AG. Termini kao što su „vi“, „vi“, „vaš“ itd. odnose se na vas kao na korisnika web stranice, bez obzira da li se registrujete na web lokaciji ili ne. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu politiku privatnosti i ne koristite web lokaciju ako se ne slažete ni sa jednom od ovde navedenih praksi. Takođe nemojte koristiti web lokaciju ako ste mlađi od 14 godina. Ako saznamo da neko još nema 14 godina, nećemo prikupljati nikakve lične podatke od te osobe dok ne damo saglasnost njenog zakonskog zastupnika u proverljivom obliku. Takav zakonski zastupnik može, na zahtev, da pregleda informacije koje je dalo dete i/ili zatraži brisanje ovih podataka.

Šta su lični podaci i koje podatke koristimo?

Lični podaci su informacije koje se mogu dodeliti vašoj osobi. Ovo uključuje, na primer, informacije kao što su ime, adresa, adresa e-pošte, broj telefona, broj korisnika, nacionalnost, datum rođenja i sve druge podatke koje nam dajete prilikom registracije i kreiranja korisničkog naloga, ali i identifikacione podatke (npr. ID podaci), informacije o Vašoj finansijskoj situaciji (npr. podaci o kreditnoj sposobnosti).

Pored toga, kada posetite našu veb stranicu, iz tehničkih razloga, automatski se generišu dodatni podaci, kao što je IP adresa koju vaš provajder pristupa Internetu dodeljuje vašem računaru kada se povežete na Internet, ili informacije o veb lokaciji sa koje posećujete Pristupili ponudi ili preko internet pretraživača koji koristite (tehničke informacije). Ove tehničke informacije mogu biti lični podaci u pojedinačnim slučajevima. Međutim, po pravilu koristimo tehničke informacije samo ukoliko su to neophodne iz tehničkih razloga za rad i zaštitu naše veb stranice od napada i zloupotrebe, a pseudonimizovane ili anonimizovane u statističke svrhe.

Koje izvore koristimo?

Podaci koje obrađujemo i koristimo obuhvataju informacije koje aktivno prikupljamo s jedne strane, ali i informacije koje nam dobrovoljno dajete u različitim situacijama (npr. kada preuzimate softver sa naše veb stranice, registrujete se za takmičenje, E. -Pošalji e-poštom našoj službi za korisnike, popunite onlajn formular, itd.) ili koje legitimno dobijamo iz javno dostupnih izvora (komercijalni registar, vaša veb stranica, Privredna komora, firmen-abc.at itd.) ili koje dobijamo od drugih kompanija (npr. kreditna agencija, dobavljači adresa, udruženja za kupovinu) su ovlašćeni za prenos.

Poseta web stranice reca.co.at

1. Datoteke evidencije

Iz tehničkih razloga, kada posetite veb lokaciju reca.co.at, sledeće se čuvaju u standardnim datotekama evidencije:

 • IP adresa (adresa internet protokola) računara koji pristupa
 • veb-sajt sa kojeg nas posećujete (preporučilac)
 • veb-sajtove koje posećujete na našem sajtu
 • datum i trajanje posete
 • Tip pregledača i podešavanja pregledača
 • Operativni sistem
 • Lokacija

Svaki put kada se stranice Kellner & Kunz, podaci o korišćenju se prenose preko odgovarajućeg internet pretraživača i čuvaju u log datotekama, takozvanim serverskim log datotekama. Evidencija podataka sačuvana u ovom procesu sadrži sledeće podatke: datum i vreme pristupa, naziv stranice kojoj se pristupa, IP adresu, URL upućivača (URL porekla sa kojeg ste preusmereni na veb lokaciju Kellner & Kunz), iznos prenetih podataka, informacije o proizvodu i verziji korišćenog pretraživača.

U skladu sa svim zakonskim zahtevima za zadržavanje, IP adrese korisnika će biti izbrisane ili anonimizovane nakon upotrebe. U slučaju anonimizacije, IP adrese se menjaju na način da se pojedini detalji o ličnim ili činjeničnim okolnostima više ne mogu dodeljivati određenom fizičkom licu ili fizičkom licu koje se može identifikovati ili samo uz nesrazmerno mnogo vremena, troškova i radne snage.

Mi procenjujemo ove evidencije podataka u anonimizovanoj formi kako bismo mogli da ponudimo našu ponudu i Kellner & Kunz Da dodatno unapredimo Kunz onlajn prodavnicu i učinimo je jednostavnijom za korišćenje, da brže pronađemo i popravimo greške i kontrolišemo kapacitete servera. Na primer, može se pratiti u koje vreme Kellner & Kunz online prodavnice su posebno popularne i odgovarajuća količina podataka je dostupna kako bi vam garantovala najbržu moguću kupovinu. Pored toga, analizom datoteka evidencije, možemo identifikovati sve greške u Kellner & Kunz Brže prepoznajte i popravite Kunz onlajn prodavnicu.

Pogledajte i našu politiku kolačića.

 

2. Google analitika

U cilju kontinuiranog unapređenja i optimizacije naše ponude koristimo tzv. tehnologije praćenja. Za ovo koristimo Google Analitics, uslugu veb analize kompanije Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkvai, Mountainviev, California, 94043 SAD („Google“). Google analitika koristi kolačiće, odnosno tekstualne datoteke postavljene na vaš računar, kako bi pomogla veb lokaciji da analizira kako je korisnici koriste. Informacije koje generiše kolačić o vašem korišćenju veb-sajta se prenose Google-u i Google čuva na serverima u Sjedinjenim Državama. Pre nego što se prenesu, ove informacije se anonimiziraju uklanjanjem poslednjeg osmobitnog znaka sa vaše IP adrese. Google obrađuje ove informacije u naše ime kako bi procenio vaše korišćenje veb-sajta, sastavljao izveštaje o aktivnostima veb-sajta i pružao druge usluge u vezi sa aktivnostima veb-sajta i korišćenjem interneta. Google ne povezuje vašu IP adresu sa drugim podacima koje drži Google. Ako ne želite da koristite jednu ili više Google funkcija, to možete da uradite u odgovarajućim podešavanjima pod Deaktivirajte vvv.google.com/settings/ads . Takođe možete da koristite stranicu za deaktivaciju za korisnike Inicijative za mrežno oglašavanje (NAI) vvv.netvorkadvertising. org / choices / proverite koji od sajtova koji učestvuju postavljaju kolačiće u vašem pretraživaču i deaktivirajte ih. Imajte na umu, međutim, da u ovom slučaju možda nećete moći da koristite pune funkcije ove veb stranice. Takođe možete sprečiti Google da prikuplja podatke koje generiše kolačić i koji se odnose na vaše korišćenje veb-sajta (uključujući vašu IP adresu) i da obrađuje ove podatke tako što ćete preuzeti dodatak za pregledač koji je dostupan na sledećem linku i instalirati: tools.google.com/dlpage/gaoptout ili klikom na sledeće opt-out ​​link, koji postavlja kolačić za isključivanje koji sprečava prikupljanje vaših podataka o budućim posetama ovoj veb stranici. Više detalja o korišćenju kolačića od strane Google-a i Google-ovoj izjavi o zaštiti podataka možete pronaći na: vvv.google.com/privaci/ads/ . Potpisali smo ugovor o obradi podataka sa Google-om

 

Nalog kupca / registracija preko onlajn prodavnice / registracija preko prodajnog savetnika / naručivanje

Za zaključenje i obradu ugovora, uključujući sve kasnije slučajeve garancije, pravne sporove, za naše usluge, tehničku administraciju i sopstvene marketinške svrhe, potrebne su nam kontakt informacije kao što su kompanija, ime, adresa za isporuku i fakturisanje, adresa e-pošte, podaci za kontakt u zavisnosti od o pojedinačnom slučaju, Vašu poziciju u kompaniji, Vaš PDV broj, delatnost u kojoj radite i Vaš broj zaposlenih (tzv. podaci o zalihama). Pored toga, koristimo vaše podatke za održavanje naše baze podataka klijenata tako da se tamo čuvaju samo primenljivi podaci.

Registracija preko internet prodavnice: Za svakog kupca koji se registruje u skladu sa tim, postavljamo direktan pristup zaštićen lozinkom njihovim podacima o zalihama koji se čuvaju kod nas (korisnički nalog). Informacije koje su nam potrebne za usluge koje su Vam potrebne označene su kao obavezne u poljima obrasca; ostale informacije su dobrovoljne.

Registracija preko prodajnog savetnika: Mi kreiramo korisnički nalog za svakog kupca koji se registruje kod nas kao kupac preko prodajnog savetnika.

Korišćenje vaših podataka u reklamne svrhe / biltene

Imate mogućnost da se pretplatite na naš bilten. Za ovo su nam potrebni vaše ime i adresa e-pošte i vaša izjava da ste saglasni da primate bilten.

Da bismo vam pružili ciljane informacije, takođe prikupljamo i obrađujemo dobrovoljno date informacije, na primer o vašem rođendanu itd.

Takođe koristimo vaše podatke da bismo komunicirali sa vama o vašim porudžbinama, određenim proizvodima ili marketinškim kampanjama (npr. događaji kupaca) i da bismo vam poslali preporuke za proizvode ili usluge koje bi vas mogle zanimati na adresu e-pošte koju ste naveli.

Možete da uložite prigovor na korišćenje vaših ličnih podataka u reklamne svrhe u bilo kom trenutku slanjem e-pošte na: nevsletter@reca.co.at besplatno naplate.

Pored toga, možemo vam poslati informacije o našim sličnim proizvodima i uslugama na e-mail adresu koju ste naveli prilikom kupovine, čak i bez vašeg pristanka. U bilo kom trenutku možete da prigovorite na prijem ovih e-poruka.

Naš bilten vas informiše o našoj kompaniji, našem asortimanu i korisnim informacijama iz ove oblasti. Kada se registrujete za bilten, čuvamo vašu IP adresu i datum registracije i šaljemo e-mail sa vezom za potvrdu. Ovo služi kao dokaz u slučaju da treća strana zloupotrebi vašu adresu e-pošte i registruje se za primanje biltena bez vašeg znanja. E-poruke koje šaljemo mogu da sadrže piksel za praćenje koji nam govori da li ste primili poruku, otvorili je ili kliknuli na vezu u poruci. Kao i vaša istorija kupovine, ove informacije nam pomažu da vam pružimo informacije koje su vam najrelevantnije i da smanjimo broj e-poruka. Ako ovo ne želite, lako možete prestati da primate naš bilten. Link za odjavu se može naći u svakom biltenu

Određene informativne poruke koje su neophodne za obradu ugovora i/ili funkciju reca.co.at, na primer za uslugu (npr. potvrda registracije, informacije od menadžmenta korisnika ili paket zasnovan na naknadama (npr. potvrda porudžbine, ugovorna dokumentacija , obrada plaćanja) se ne može otkazati. Ovu komunikaciju ćete primati koristeći kontakt informacije koje ste naveli.

U tu svrhu koristimo postojeće informacije, kao što su potvrde o prijemu i čitanju e-pošte, informacije o računaru i vezi sa Internetom, operativnom sistemu i platformi, istorija vaših porudžbina, istorija usluga, datum i vreme vaše posete. početnu stranicu i proizvode koje ste pogledali i pojmove za pretragu.

Ove informacije koristimo samo u pseudonimizovanom obliku. Naš cilj je da naše oglašavanje učinimo korisnijim i zanimljivijim za vas. Analizom i procenom ovih informacija, moguće je da poboljšamo našu veb stranicu i našu internet ponudu i na taj način vam pošaljemo individualno oglašavanje, odnosno oglašavanje koje preporučuje proizvode koji bi vas zaista mogli zanimati.

Nagradne igre, istraživanje tržišta i mišljenja, kao i onlajn oglašavanje

Ako se registrujete za neko od naših takmičenja, koristićemo vaše podatke u svrhu da vas obavestimo o dobicima. Detaljnije informacije možete pronaći u našim uslovima učešća za odgovarajuće takmičenje.

Takođe koristimo vaše podatke za istraživanje tržišta i mišljenja. Podrazumeva se da ovo koristimo samo anonimno u statističke svrhe i samo za našu kompaniju. Vaši odgovori na ankete neće biti prosleđeni trećim licima niti objavljeni. Odgovore iz naših anketa ne čuvamo zajedno sa vašom adresom e-pošte ili drugim ličnim podacima.

Potencijalne kupce obaveštavamo na različite načine, uključujući prikazivanje reklama od Kellner & Kunz na sajtovima drugih kompanija. Prikupljamo informacije o tome koje reklame se prikazuju, na koje se reklame kliknu i gde se oglasi prikazuju. U okviru zakonskih odredbi, možemo kreirati i ocenjivati profile korišćenja pod pseudonimima za potrebe reklamiranja, istraživanja tržišta i dizajna naših usluga zasnovanih na potrebama.

Upiti putem kontakt forme

Ako nas kontaktirate koristeći kontakt formu ili kontakt e-mail adresu na reca.co.at, vaš obrazac adrese, vaše ime, vaša adresa, vaša e-mail adresa i oblast na koju se vaš odnosi, upit se čuva tako da Vaša poruka uneta u polje „Komentar“ može se odmah proslediti tačnoj kontakt osobi. Vaši podaci dostavljeni putem obrasca za kontakt neće se koristiti u druge svrhe, posebno ne za oglašavanje.

Poslovni odnos sa dobavljačima

Za zaključenje i obradu ugovora, uključujući sve kasnije slučajeve garancije, pravne sporove, za naše usluge ili tehničku administraciju, potrebni su nam posebno kontakt detalji kao što su ime, adresa za isporuku i fakturisanje i adresa e-pošte, detalji naloga. Pored toga, koristimo vaše podatke za održavanje naše baze podataka dobavljača tako da se tamo čuvaju samo primenljivi podaci.

Provera kredita

U pojedinačnim slučajevima vršimo proveru kreditne sposobnosti pre zaključivanja ugovora o kupovini ili isporuci. Provera kreditne sposobnosti se koristi da bismo se zaštitili od kašnjenja u plaćanju i da bismo mogli da proverimo stabilnost odnosa isporuke. Pored toga, kreditna provera služi vašoj i našoj bezbednosti, jer sprečava prevaru i druga krivična dela. U okviru provere kreditne sposobnosti proveravamo sve podatke koji su nam dostupni. Između ostalog, proveravaju se sve prethodne porudžbine na vašem korisničkom nalogu. Pored podataka kojima raspolažemo, potrebni su i podaci od eksternih provajdera usluga. Da bismo to uradili, prenosimo lične podatke potrebne za proveru kreditne sposobnosti (ime i prezime, vaša adresa i, ako je primenljivo, datum rođenja). Nema automatske analize.

Događaji Kellner & Kunz

Organizujemo razne događaje i specijalističke sastanke u neredovnim intervalima. Obično snimamo fotografije i/ili video zapise događaja. Oni se mogu naknadno objaviti i distribuirati na našoj veb stranici, u našem biltenu, u našim poslovnim prostorijama ili putem našeg prisustva u (društvenim) medijima ili radi izveštavanja u štampi. Ni u kom slučaju ovi snimci neće biti preprodavani trećim licima ili korišćeni u poslovne svrhe osim samopromocije za Keller & Kunz AG ili događaj koji je prisustvovao. Snimci će biti napravljeni na jasno vidljiv način na događaju. Snimanje možete izbeći tako što ćete obavestiti fotografa da ne želite fotografiju, ostati van područja snimanja ili ponovo napustiti događaj ako to ne bi bilo moguće. Prisustvom na događaju pristajete na opisano korišćenje bilo kakvih snimaka.

Kellner & Kunz stranice na društvenim mrežama

Imamo sopstvene stranice na mnogim društvenim mrežama. Korišćenje ovih ponuda zasniva se na smernicama za zaštitu podataka dotične mreže. Pratite nas!

Podnosioci zahteva

Ako nam se prijavite za slobodna radna mesta u našoj kompaniji ili nam pošaljete spekulativne dokumente za prijavu, podaci o vašoj prijavi će se prikupljati, obrađivati i koristiti samo u svrhu procesa selekcije kandidata. Za vreme procesa selekcije kandidata, sve podatke čuvamo elektronski na posebno određenom mestu.

Pristup vašim dokumentima za prijavu i ličnim podacima sadržanim u njima ima samo grupa ljudi uključenih u odgovarajući izbor osoblja. Nema prenosa ili otkrivanja trećim licima.

Operater aplikacionog sistema

Hvala vam na interesovanju za naš oglas za posao i na vašoj (onlajn) prijavi. Zaštita vaših ličnih podataka nam je veoma važna. Stoga vaše podatke obrađujemo isključivo na osnovu zakonskih odredbi, posebno na osnovu austrijskog zakona o zaštiti podataka i evropske opšte uredbe o zaštiti podataka (GDPR). Ovom izjavom o zaštiti podataka obaveštavamo vas o prikupljanju, obradi, korišćenju i otkrivanju vaših podataka u kontekstu vaše (online) aplikacije. Naša opšta izjava o zaštiti podataka, koja vam je omogućila pristup našem sistemu onlajn aplikacija, takođe se odnosi na korišćenje naše početne stranice. Dostupan je na vvv.reca.co.at.

Odgovorno telo i kontakt

Izrazi kao što su „mi“, „nas“, „naši“ itd. u ovoj politici privatnosti odnose se na Kellner & Kunz AG. Izrazi poput „vi“, „vi“, „vaš“ itd. odnose se na vas kao na podnosioca zahteva. Za sistem onlajn aplikacija, Kellner & Kunz AG (ukratko: Kellner & Kunz) .Ako imate bilo kakva pitanja o zaštiti podataka u kontekstu vašeg procesa prijave, ili želite da ostvarite prava ili potraživanja u vezi sa svojim ličnim podacima, pošaljite e-poštu na: job@ reca.co. at.

Koje podatke prikupljamo i obrađujemo u procesu prijave?

Saglasni ste da pored imena i prezimena, titule, datuma rođenja, bračnog statusa, nacionalnosti, pola, privatne adrese, privatne imejl adrese, broja telefona/mobilnog telefona, vozačke dozvole, kvalifikacija, kao i svih informacija i slika koje su uključeni u propratna pisma, u biografiju, u sertifikate ili druga poslata dokumenta, kao i svi drugi podaci koje nam dostavite prilikom podnošenja prijavnih dokumenata, mogu se čuvati i obrađivati u svrhu vaše prijave Iz tehničkih razloga , automatski pruža dodatne podatke, kao što je IP adresa koju vaš provajder pristupa Internetu dodeljuje vašem računaru kada se povežete na Internet, ili informacije o veb lokaciji sa koje ste pristupili našem sistemu onlajn aplikacija, ili preko internet pretraživača koji koristite ( tehničke informacije). Ove tehničke informacije mogu biti lični podaci u pojedinačnim slučajevima. Po pravilu, međutim, koristimo tehničke informacije samo u onoj meri u kojoj je to neophodno iz tehničkih razloga za rad i zaštitu naše veb stranice od napada i zloupotrebe i pseudonimizovane ili anonimizovane u statističke svrhe.

Svrha obrade podataka i prenosa podataka

Podnošenjem dokumenata za prijavu saglasni ste da se svi lični podaci sadržani u dokumentima za prijavu mogu prosleđivati, obraditi i koristiti u svrhu traženja osoblja i administracije osoblja. Osobe uključene u obradu zahteva i proces zapošljavanja u Kellner & amp; Kunz. Vaši lični podaci se stoga ne prenose spoljnim trećim licima niti se na bilo koji način plasiraju na tržište.

Vaša prava u vezi sa obradom vaših ličnih podataka:

Ako želite da ostvarite jedno od gore navedenih prava protiv nas, jednostavno koristite naše kontakt opcije (pogledajte tačku 2.) Da biste zaštitili svoja prava i svoju privatnost, pošaljite nam kopiju važeće lične karte uz vaš zahtev i čuvajte je. adresa.

Pravo na informacije:

Možete tražiti od nas da potvrdimo da li i u kojoj meri obrađujemo vaše podatke. Molimo Vas da svoj zahtev za informacije pošaljete našem odeljenju za ljudske resurse: job@reca.co.at

Pravo na ispravku:

Ako obrađujemo vaše lične podatke koji su nepotpuni ili netačni, možete zahtevati da ih ispravimo ili dopunimo u bilo kom trenutku.

Pravo na brisanje:

Možete zahtevati da izbrišemo vaše lične podatke ako ih obrađujemo nezakonito ili ako se obrada ne izvrši

Mogući primaoci vaših ličnih podataka

Vaše lične podatke možemo deliti sa trećim licima, uključujući druge kompanije u RECA grupi ili grupi, u gore navedene svrhe (naročito ako je to neophodno u svrhu obrade ugovora ili fakturisanja ili ako ste dali svoju prethodnu saglasnost) . Sa izuzetkom dole opisanog obima ili odobrenog od vas u određenom kontekstu (npr. ako pristajete na druge vrste prenosa podataka u vezi sa registracijom za određenu uslugu), mi niti prodajemo niti razmenjujemo vaše lične podatke. Svako saopštavanje ličnih podataka sa naše strane odvija se uz striktno poštovanje važećih zakonskih propisa.

Ostale kompanije u RECA grupi

Vaše lične podatke možemo deliti sa drugim kompanijama u RECA grupi (kojima su potrebni za odgovarajuću lokalnu veb lokaciju, na primer) i našim poslovnim partnerima ako za to postoji legitiman razlog i ako je obaveštenje zakonski dozvoljeno. Zakonska dozvola postoji, na primer, ako ste pristali na otkrivanje vaših ličnih podataka ili ako važeće zakonske odredbe to dozvoljavaju ili zahtevaju. U meri u kojoj pružamo vaše podatke drugim kompanijama Kellner & Kunz Grupa kompanija Kunz, to činimo u svakom slučaju samo u određene svrhe.

Procesor

Možemo koristiti ugovorne obrađivače da izvršimo određenu obradu podataka u naše ime iu skladu sa našim uputstvima (npr. kompanije ili pojedinci koje smo naručili). Kao deo obrade porudžbina, na primer, dobavljači usluga koje koristimo (kao što su transporteri, logističari, banke) dobijaju potrebne podatke za obradu porudžbine.

Drugi primeri: upravljanje bazom podataka, usluge održavanja, veb analiza, obrada dolaznih upita, dostava paketa, slanje pošte i e-pošte, uklanjanje ponavljajućih informacija sa lista kupaca, analiza podataka, prodaja i marketinška podrška, obrada plaćanja kreditnim karticama i korisnička služba .

Procesori mogu npr. B. IT kompanije, procesori kreditnih kartica, kreditne agencije ili pravni, finansijski i drugi konsultanti. Obrađivači imaju pristup samo ličnim podacima potrebnim za obavljanje njihovih specifičnih zadataka. Osiguravamo da su svi obrađivači svesni ovih obaveza i da ih se pridržavaju.

Čak i ako naručimo procesor, ostajemo odgovorni za zaštitu vaših podataka. Koristimo procesore izvan Evropske unije samo ako je Evropska komisija izdala odluku o adekvatnosti za dotičnu treću zemlju ili ako smo sa obrađivačem dogovorili odgovarajuće garancije ili obavezujuće interne propise o zaštiti podataka.

Otkrivanje drugim trećim licima

Da bismo mogli da Vam ponudimo profesionalnu uslugu po svim pitanjima, radimo zajedno sa visoko specijalizovanim kompanijama koje nas podržavaju u vođenju našeg poslovanja. Ove kompanije pružaju usluge kao što su veb hosting ili slanje e-pošte nama. U nekim slučajevima, ove kompanije imaju pristup određenim ličnim podacima o vama kako bi vam pružile usluge u naše ime. Ove kompanije su pažljivo odabrane i nije im dozvoljeno da koriste vaše podatke u sopstvene svrhe. Takođe možemo da delimo vaše lične podatke u sledećim slučajevima:

 • ako ste pristali na otkrivanje
 • ako se od nas traži da otkrijemo informacije kao rezultat sudskog poziva, sudskog naloga ili drugog pravnog zahteva ili zahteva
 • Ako u dobroj nameri verujemo da je obelodanjivanje neophodno da bismo sprečili ili odgovorili na krivično delo, da bismo odbranili naše veb stranice od napada ili da bismo zaštitili imovinu i bezbednost Kellner & Kunz Da zaštitimo Kunca, naše kupce i korisnike ili širu javnost
 • ako se spojimo ili steknemo sa drugom kompanijom ili veb-sajtom ili poslovnom jedinicom Kellner & Kunz ili cela ili znatan deo naše imovine je stečena od strane druge kompanije. U ovim slučajevima, vaše informacije su verovatno jedna od sredstava koja se prosleđuju.
Da li se lični podaci prenose u inostranstvo?

Primaoci vaših ličnih podataka mogu biti smešteni u drugoj zemlji. Ovo može uključivati zemlje u kojima važeći zakoni o zaštiti podataka nude manju zaštitu nego u vašoj zemlji. Na primer, ako se nalazite u EU/EEP ili Švajcarskoj, može se smatrati da zemlja u kojoj se nalazi primalac nije u skladu sa Evropskom direktivom o zaštiti podataka (95/46/EC) ili švajcarskim saveznim zakonom o zaštita podataka bezbedna zemlja. Bez obzira na ovo, Kellner & Kunz u ovom slučaju obezbeđuje adekvatnu zaštitu za vaše podatke, na primer tako što će obezbediti da primalac poštuje principe „Safe Harbor“ (za primaoce u SAD), ili obezbeđujući Kellner & amp; Kunc traži od primaoca da potpiše takozvane EU model klauzule, niz ugovornih klauzula koje je usvojila Evropska komisija u cilju obezbeđivanja adekvatne zaštite ličnih podataka u vezi sa prekograničnim transferima.

Sigurnost podataka

Konobar & Kunz je svestan važnosti bezbednosti podataka i posebno želimo da vaše iskustvo surfovanja i kupovine kod nas učinimo što bezbednijim. Da bismo zaštitili vaše lične podatke, postavili smo odgovarajuće mere zaštite i predostrožnosti, uključujući tehničke i organizacione mere protiv neovlašćenog pristupa, nepravilne upotrebe, modifikacije, nezakonitog ili slučajnog uništavanja i slučajnog gubitka, kako onlajn tako i oflajn. Posebno, naši zaposleni koji obrađuju lične podatke dužni su da poštuju tajnost podataka i moraju se pridržavati toga. Radi zaštite vaših ličnih podataka, oni se prenose u šifrovanom obliku. Koristimo, na primer, SSL = Secure Socket Laier da zaštitimo komunikaciju preko vašeg internet pretraživača. Ovo možete prepoznati po simbolu zaključavanja koji vaš pretraživač prikazuje sa SSL vezom. Kako bi se garantovala trajna zaštita vaših podataka, tehničke mere bezbednosti se redovno proveravaju i, po potrebi, prilagođavaju najsavremenijim standardima. Ovi principi se takođe primenjuju na kompanije koje obrađuju podatke u naše ime i prema našim uputstvima.

Bez obzira na naše sopstvene mere, molimo vas da takođe preduzmete sve moguće mere predostrožnosti da zaštitite svoje podatke dok radite na Internetu. Izaberite sigurnu lozinku i nikada ne koristite istu lozinku za različite prijave. Koristite ažuriran pretraživač koji podržava SSL. Ako je moguće, potpuno se odjavite nakon korišćenja računara koji ne koristite isključivo sami i ne činite svoju lozinku dostupnom trećim licima.

Brisanje podataka

Osim vašeg zahteva za brisanje (up. 11.3.), Vaši lični podaci će biti izbrisani nakon što isteku zakonski zahtevi za čuvanje, ako podaci više nisu potrebni za ispunjavanje svrhe za koju su pohranjeni, nakon okončanja pravnih sporova ili ako je njihovo skladištenje zbog drugih zakonskih odredbi Razlozi nije dozvoljeno. Ime podataka, adresa, kupljena roba i datum kupovine se takođe čuvaju do isteka odgovornosti za proizvod (10 godina).

Vaša prava u vezi sa obradom vaših ličnih podataka

Ako želite da ostvarite jedno od gore navedenih prava protiv nas, jednostavno koristite naše kontakt opcije (pogledajte tačku 2).

Da biste zaštitili svoja prava i svoju privatnost, pošaljite nam kopiju važeće lične karte uz zahtev i navedite svoju poštansku adresu.

Pravo na informacije

Možete tražiti od nas da potvrdimo da li i u kojoj meri obrađujemo vaše podatke.

Pravo na ispravku

Ako obrađujemo vaše lične podatke koji su nepotpuni ili netačni, možete zahtevati da ih ispravimo ili dopunimo u bilo kom trenutku.

Pravo na brisanje

Možete zahtevati da izbrišemo vaše lične podatke ako ih obrađujemo nezakonito ili ako obrada nesrazmerno ometa vaše legitimne interese zaštite. Imajte na umu da postoje pravno priznati razlozi koji sprečavaju trenutno brisanje, na primer, ispunjenje zakonske obaveze – kao što su zakonski regulisane obaveze zadržavanja ili potvrđivanje pravnih zahteva.

Ako ne postoji drugi pravni osnov za obradu podataka i/ili ne postoji pravno priznat razlog protiv brisanja, mi ćemo obrisati lične podatke koje ste sačuvali u roku od 14 dana. Ukoliko u trenutku podnošenja Vašeg zahteva za brisanje još uvek postoje nerešeni pravni sporovi, brisanje će se izvršiti 14 dana nakon međusobnog ispunjenja ugovora ili zaključenja pravnog spora.

Pravo na ograničenje obrade (ovo pravo možete iskoristiti od 25. maja 2018.)

Možete zahtevati da ograničimo obradu vaših podataka ako

 • Vi osporavate tačnost podataka tokom perioda koji nam omogućava da proverimo tačnost podataka.
 • obrada podataka je nezakonita, ali vi odbijate da je izbrišete i umesto toga zahtevate ograničenje upotrebe podataka,
 • Podaci nam više nisu potrebni za predviđenu svrhu, ali su vam i dalje potrebni za potvrđivanje ili odbranu pravnih zahteva, ili ste uložili prigovor na obradu podataka.

Pravo na prenosivost podataka (ovo pravo možete iskoristiti od 25. maja 2018.)

Možete zatražiti da vam dostavimo podatke koje ste nam poverili za skladištenje u strukturiranom, uobičajenom i mašinski čitljivom formatu, pod uslovom da

 • ove podatke obrađujemo na osnovu vaše opozive saglasnosti ili da bismo ispunili ugovor između nas, i
 • Ova obrada se vrši korišćenjem automatizovanih procedura.

Pravo na prigovor

Ako obrađujemo vaše podatke za obavljanje zadataka u javnom interesu, za vršenje službenih ovlašćenja ili ako se pozivamo na potrebu da zaštitimo naš legitimni interes tokom obrade, možete se usprotiviti ovoj obradi podataka pod uslovom da vaši podaci imaju prevashodni interes da zaštite vaše podaci . Možete da prigovorite na slanje reklama u bilo kom trenutku bez navođenja razloga.

Pravo na žalbu

Ako smatrate da obrada vaših podataka krši austrijske ili evropske propise o zaštiti podataka ili da su vaše tvrdnje o zaštiti podataka prekršene na bilo koji drugi način, imate pravo da podnesete žalbu austrijskom organu za zaštitu podataka od maja. 25. 2018. takođe sa nadzornim organom u okviru EU, do.

Traženje prava uz naknadu

Ako neko od navedenih prava koristite očigledno neosnovano ili naročito često, možemo zahtevati razumnu naknadu za obradu ili odbiti obradu vaše prijave.

Veze ka web lokacijama drugih kompanija

Naša veb lokacija može da sadrži veze ka veb lokacijama drugih kompanija. Mi ne kontrolišemo ove druge veb stranice. Stoga nismo odgovorni za mere predostrožnosti za zaštitu podataka na spoljnim veb lokacijama. Poseta takvim veb lokacijama je na sopstveni rizik. Preporučujemo da se informišete o zaštiti podataka takvih drugih veb lokacija.

Naša veb lokacija može da sadrži dugmad, alate ili sadržaj koji su povezani sa uslugama drugih kompanija (npr. Google mape ili dugmad za deljenje na društvenim mrežama). Kada vidite ove stvari ili komunicirate sa njima, ili pogledate neku od naših veb stranica koja ih sadrži, vaš pretraživač takođe može automatski poslati određene informacije drugoj kompaniji. Za više informacija pogledajte politiku privatnosti relevantne kompanije. Ove aplikacije ograničavamo na kompanije sa detaljnim izjavama o zaštiti podataka.

Kako će se saopštiti promene u politici privatnosti veb stranice?

Naše poslovne aktivnosti su podložne stalnim promenama i stoga se naša izjava o zaštiti podataka s vremena na vreme prilagođava. U tom slučaju ćemo objaviti novu verziju ove izjave o zaštiti podataka na veb stranici. Možete lako odrediti novu verziju tako što ćete proveriti datum verzije u poslednjem redu ispod. Nakon što je objavljena nova verzija izjave o zaštiti podataka, ako nastavite da koristite našu veb stranicu, pretpostavićemo da prihvatate ovu verziju.

Kolačići

Prihvatanje kolačića je preduslov za posetu našoj veb stranici.

Šta su kolačići?

Kolačići i Flash kolačići su male datoteke koje se čuvaju na vašem nosaču podataka i koje čuvaju određena podešavanja i podatke za razmenu sa našim sistemom preko vašeg pretraživača. Osnovna razlika je napravljena između dve različite vrste kolačića, takozvanih kolačića sesije, koji se brišu čim zatvorite pregledač, i privremenih/trajnih kolačića, koji se čuvaju na vašem nosaču podataka na duži vremenski period ili trajno . Ovo skladište nam pomaže da dizajniramo našu veb stranicu i naše ponude u skladu s tim za vas i olakšava vam da ih koristite, na primer tako što čuvamo određene unose koje ste napravili na takav način da ne morate da ih ponavljate iznova i iznova.

Koristimo kolačiće koji se čuvaju na vašem čvrstom disku i naš server može ponovo da ih pročita samo ako ponovo uspostavite vezu za prenos podataka sa našim serverom. Kolačići se koriste za vraćanje podrazumevanih podešavanja koje ste napravili i za anonimno generisanje statistike veb stranice. Možete podesiti svoj pretraživač tako da automatski prihvata kolačiće, obaveštava vas o slanju kolačića ili potpuno isključuje upotrebu kolačića. Čak i ako ne dozvolite našoj veb stranici da prihvati kolačiće ili izbrišete naše kolačiće, i dalje možete da se krećete po našoj veb stranici bez ograničenja.

Detaljnu listu kolačića možete pronaći na stranici kolačića.

 

Bilten

Ako želite da primate bilten koji se nudi na veb lokaciji, potrebna nam je vaša e-mail adresa, kao i informacije koje nam omogućavaju da potvrdimo da ste vlasnik navedene e-mail adrese i da ste saglasni da primate bilten . Takođe beležimo vaš pozdrav, ime i prezime i naziv kompanije kako bismo bili sigurni da su dodeljeni vašem korisničkom broju. Naš bilten ćete dobijati samo ako imate aktivan poslovni odnos sa nama. Dalji podaci se ne prikupljaju ili se prikupljaju samo na dobrovoljnoj osnovi. Ove podatke koristimo isključivo za slanje traženih informacija i ne prosleđujemo ih trećim licima.

Obrada podataka unetih u formular za registraciju za bilten odvija se isključivo na osnovu vašeg pristanka (čl. 6. stav 1. lit. a GDPR). Svoju saglasnost za čuvanje podataka, e-mail adrese i njihovu upotrebu za slanje biltena možete opozvati u bilo kom trenutku, na primer putem linka „Odjava“ u biltenu. Opoziv ostaje nepromenjen na zakonitost operacija obrade podataka koje su se već desile.

 

Emarsis

Ova veb stranica koristi Emarsis Interactive Services GmbH, Stralauer Platz 34, 10243 Berlin, Nemačka.

Emarsis je servis kojim se, između ostalog, može organizovati i analizirati slanje biltena. Podaci koje unesete u svrhu primanja biltena biće uskladišteni na Emarsis serverima u EU.

Ako ne želite analizu od strane Emarsis-a, morate se odjaviti sa odgovarajućeg biltena. U tu svrhu, u svakom biltenu obezbeđujemo odgovarajući link za „odjavu“. Takođe možete da otkažete pretplatu na naše biltene tako što ćete poslati poruku na nevsletter@reca.co.at .

SSL i TLS enkripcija

Iz bezbednosnih razloga i radi zaštite prenosa poverljivog sadržaja, kao što su porudžbine ili upiti koje nam šaljete kao operateru veb stranice, ovaj sajt koristi SSL ili. TLS enkripcija. Šifrovanu vezu možete prepoznati po tome što se adresna linija pretraživača menja iz „http: //“ u „https: //“ i po simbolu katanca u liniji pregledača.

Kontakt
Kontakt
Zatvori
Morate da prihvatite kolačice da bi ste koristili ovu formu
Vaša kontakt osoba:
RECA Srbija d.o.o
RECA Srbija d.o.o
Pančevački put 36/V ,11210 Beograd
Rujana Radelić
Rujana Radelić
E-Business Support
Nenad Petrović
Nenad Petrović
Product trener
Robert Čoti
Robert Čoti
Key Account Manager Business Unit Industry
Dejan Milenković
Dejan Milenković
Key Account Manager Business Unit Industry
Dejan Stojanović
Dejan Stojanović
Key Account Manager Business Unit Industry
Srđan Gajić
Srđan Gajić
Industry Department
Bojana Ćirić
Bojana Ćirić
Compliance Officer
RECA Opremanje vozila
RECA Opremanje vozila
Molim Vas potvrdite da niste Robot
Hvala za vašu poruku!
Vaša kontakt osoba će stupiti u kontakt sa vama

Ceo naš asortiman
pretražujte na mreži

Tehnologija pričvršćivanja
Tehnologija pričvršćivanja
zum Katalog
Građavina
Građavina
Download
Cela biblioteka medija
Cela biblioteka medija
Preuzimanje Brosura