NAGRADE

Naši uspesi

Državna nagrada kao poslodavac pogodan za porodicu

U Beču je 14. novembra 2017. godine dodeljen državni sertifikat „POSAO i PORODICA“. Ponosni smo što smo prva kompanija u našoj industriji koja je dobila ovu nagradu i što su našu dosadašnju posvećenost prepoznale i spoljne strane.

Državno sertifikovano preduzeće za obuku

Kellner & Kunz dobio je austrijski grb u oktobru 2014. godine za izuzetna dostignuća u šegrtskoj obuci. Pečat odobrenja „Kompanija za obuku sa sertifikatom države“ je signal mladim ljudima i njihovim roditeljima da šegrti u Kellner & Kunz prolaze dobru obuku.

Partner smo BBG savezne nabavke

Ugovor o partnerstvu između Kellner & Kunz i BBG postoji od maja 2016. Federal Procurement GmbH (BBG) je pružalac usluga nabavke za javni sektor. BBG svojim ugovorima stavlja na raspolaganje administraciji oko 960.000 proizvoda i usluga. Među klijentima BBG-a nisu samo savezne agencije, već i sve savezne države i svaka treća austrijska opština. Veliki broj eksternih kompanija, univerziteta i zdravstvenih ustanova već koristi ponudu BBG-a.

Hermesova nagrada za logistiku 2014

Kellner & Kunz dobija Hermes Logistics Prize 2014 od Privredne komore Austrije u kategoriji „Održivost“. HERMES Verkehrs Logistik Preis je redovna nagrada za izuzetna dostignuća u austrijskoj transportnoj i logističkoj industriji i jedna je od najpoželjnijih nagrada u Austriji

i n e o: Nagrada VKO Gornje Austrije za primernu obuku za šegrtovanje

i n e o predstavlja inovaciju, održivost, posvećenost i orijentaciju. Nagrada je dodeljena kompaniji Kellner & Kunz za primerno zalaganje u obuci za šegrtovanje. Privredna komora Gornje Austrije odaje priznanje kompanijama koje nude izuzetan učinak u pripravničkim obukama i ističu se natprosečnom stopom nagrada na završnim pripravničkim ispitima.

Komplemento 2012: odlična društvena posvećenost

Na svečanoj dodeli nagrada Komplementa 2012 Udruženja invalida, kompanija je dobila nagradu u kategoriji biznis. Svojom integrativnom politikom zapošljavanja, Kellner & Kunz AG pokazuje društvenu posvećenost i integriše osobe sa invaliditetom u kompaniju na primeran način.

Finalista austrijske nagrade za logistiku VNL 2012

Svake godine Udruženje mrežne logistike (VNL – najveća interesna platforma za kupovinu i logistiku u Austriji) dodeljuje austrijsku nagradu za logistiku. Kellner & Kunz je prijavio novorazvijeni RFID KANBAN sistem – u kombinaciji sa novodizajniranim procesima u intralogistici – pod naslovom „Najbolje inovativno logističko rešenje zasnovano na partnerstvu“ i bio je u mogućnosti da se ubroji među finaliste.

Nagrada „Austrijska nagrada za izvrsnost u snabdevanju 2011“

BMO – Savezno udruženje za upravljanje materijalima, nabavku i logistiku u Austriji – uručilo je kompaniji Kellner & Kunz Austrijsku nagradu za izvrsnost u snabdevanju 2011. Nagrada javno odaje priznanje izvanrednim holističkim i održivim rešenjima duž lanca vrednosti na strani dobavljača i kupaca. Kellner & Kunz je dobio nagradu za tržišno orijentisan i uzoran redizajn lanca logističkih procesa u novom logističkom centru u Velsu.

Vodeće kompanije Austrija

Kellner & Kunz je deo mreže renomiranog „Leitbetriebe Austria..

Nagrada kao vodeća kompanija potvrđuje ekonomsku i inovativnu poziciju kompanije Kellner & Kunz kao austrijskog modela kompanije. Platforma “Leitbetriebe Austria” je savršeno funkcionalna mreža austrijskih privrednika i doživljava se kao saradnja najboljih austrijskih kompanija. Ove kompanije su odgovorne za austrijsku privredu: obezbeđuju radna mesta i garantuju rast i konkurentnost.

TUV sertifikat prema ISO 9001

Sertifikaciono telo TUV SUD Management Service GmbH potvrđuje da je Kellner & Kunz uveo sistem upravljanja kvalitetom za prodaju šrafova, alata, standardnih delova kao i pružanje usluga za upravljanje C-delovima uključujući lokacije i stalno proverava poboljšanje.

Odlikovan austrijskim državnim grbom

1998. Kellner & Kunz AG je dobio državni grb. Do danas je oko 1400 kompanija dobilo ovu nagradu za izuzetne usluge austrijskoj privredi. Naša kompanija tako ima vodeću ulogu u relevantnoj grani industrije.

Nagrada za zanatske inovacije 2017

Iz brojnih podnesaka, Kellner & Kunz je uspeo da osvoji poene uz inovativnu uslugu na sajmu Handverk u Velsu 2017.

„RECA iSTORAGE rešenje“ kompanije Kellner & Kunz AG je prepoznato od strane stručnog žirija. Žiri je posebno istakao visok nivo usluge u vezi sa logistikom u pozadini, kao i raznovrsne mogućnosti primene od strane kupca. Svestrano dobro osmišljeno kompletno rešenje koje nudi uštedu troškova kroz optimizaciju procesa. Prijave su ocenjivane prema tri kriterijuma: inovativnost – korist – tržišni uspeh / mogućnosti.

>> više informacija

Kontakt
Kontakt
Zatvori
Morate da prihvatite kolačice da bi ste koristili ovu formu
Vaša kontakt osoba:
RECA Srbija d.o.o
RECA Srbija d.o.o
Pančevački put 36/V ,11210 Beograd
Rujana Radelić
Rujana Radelić
E-Business Support
Nenad Petrović
Nenad Petrović
Product trener
Robert Čoti
Robert Čoti
Key Account Manager Business Unit Industry
Dejan Milenković
Dejan Milenković
Key Account Manager Business Unit Industry
Dejan Stojanović
Dejan Stojanović
Key Account Manager Business Unit Industry
Srđan Gajić
Srđan Gajić
Industry Department
Bojana  Ćirić
Bojana Ćirić
Compliance Officer
RECA Opremanje vozila
RECA Opremanje vozila
Molim Vas potvrdite da niste Robot
Hvala za vašu poruku!
Vaša kontakt osoba će stupiti u kontakt sa vama

Ceo naš asortiman
pretražujte na mreži

Tehnologija pričvršćivanja
Tehnologija pričvršćivanja
zum Katalog
Građavina
Građavina
Download
Cela biblioteka medija
Cela biblioteka medija
Preuzimanje Brosura