Opšti uslovi poslovanja RECA d.o.o.

OPŠTI USLOVI POSLOVANJA PREDUZEĆA RECA D.O.O.

Adresa:Pančevački put 36/v, Beograd ; PIB: 100049120

Uslovi isporuke

Opšti uslovi isporuke definišu da za robu prodatu od strane preduzeća Reca d.o.o, kao i ponude, na snazi su sledeće odredbe ukoliko nije drugačije definisano Ugovorom ili drugom vrstom posebnih sporazuma zaključenih u pisanom obliku. Obaveza kupca je da prihvati opšte, kao i posebne uslove poslovanja.

Rok važnosti ponude iznosi 30 dana. Nakon isteka tog vremenskog perioda, primenjuju se nove cene koje su formirane na dan isporuke.

Ukoliko ne postoji prethodno data ponuda, tada važe cene koje su aktuelne u to vreme. Usled povećanja cena naših dobavljača, povećanja poreza i doprinosa, kao i cena materijala i troškova izrade proizvoda, imamo pravo na određene promene/ispravke već postojećih cena.

Ukoliko prilikom poručivanja robe kupac dostavi neispravne uzorke, crteže i sl koji su tehnički netačni, kupac snosi odgovornost za te nedostatke. Navedeni rok isporuke od 3 – 5 radnih dana se smatra okvirnim, pa su samim tim moguće korekcije. Kupac nije ovlašćen da odustane od porudžbine robe ukoliko je došlo do promene roka isporuke. Za posebne proizvode i posebne načine izrade proizvoda važe ovi opšti uslovi poslovanja. Prihvatanje ove narudžbine za robu vrši se isporukom ili potvrdom narudžbine za izvršenje posla.

Preduzeće Reca d.o.o. zadržava pravo delimičnih isporuka.

Naručena roba se otprema na rizik i trošak kupca. Zaračunava se minimalna cena pakovanja robe i ambalaža se ne vraća nazad. Prilikom naručivanja posebne vrste proizvoda dozvoljavamo sebi prekoračenje ili sniženje isporučenih količina za 10 %. Usled delovanja više sile nismo u obavezi da se pridržavamo navedenih rokova isporuke, a takodje možemo odustati od ugovora.

Reklamacije za robu priznajemo u roku od 7 dana od datuma preuzimanja proizvoda. Reklamacije koje nastaju prilikom transporta robe gde dolazi do potencijalnih oštećenja uvažavamo u roku od 5 dana od datuma preuzimanja robe. U slučaju merodavnih i opravdanih primedbi, besplatno ćemo ukloniti nedostatke ili pronaći besplatnu zamenu za sporni proizvod. Artikli izrađeni posebno prema željama kupca se neće uzimati nazad. Svi zahtevi druge vrste, osim navedenih u opštim uslovima poslovanja, neće se uzimati u razmatranje.

Isporučena roba ostaje u vlasništvu našeg preduzeća sve do potpune isplate proizvoda. U slučaju da je vrednost proizvoda plaćena delimično, vlasništvo proizvoda je i dalje naše.

Pravo preduzeća Reca d.o.o. je u tom slučaju da potražuje robu nazad.

U slučaju da kupac proda robu pre nego što je izmirio svoje obaveze, automatski ustupa svoje obaveze na drugog kupca kome je on prodao proizvode. Kupac nema pravo da robu koja je u našem vlasništvu založi ili da je ponudi kao vrstu osiguranja.

Datum plaćanja priznajemo za dan kojim možemo raspolagati tim sredstvima. Ukoliko dođe do protestiranja prihvaćene menice, tada preuzimatelju robe dospevaju na naplatu sva naša potraživanja. U slučaju plaćanja nakon isteka valute ili blokade računa naručioca proizvoda, imamo pravo da zahtevamo povrat robe ili da odustanemo od ugovora. Takodje zadržavamo i pravo da zatražimo kupcu naknadu za nastale troškove.

Za sve sporove nastale iz poslovnog odnosa zadužen je Privredni sud u Beogradu.

 

U Beogradu,

05.01.2023. godine

Kontakt
Kontakt
Zatvori
Morate da prihvatite kolačice da bi ste koristili ovu formu
Vaša kontakt osoba:
RECA Srbija d.o.o
RECA Srbija d.o.o
Pančevački put 36/V ,11210 Beograd
Rujana Radelić
Rujana Radelić
E-Business Support
Nenad Petrović
Nenad Petrović
Product trener
Robert Čoti
Robert Čoti
Key Account Manager Business Unit Industry
Dejan Milenković
Dejan Milenković
Key Account Manager Business Unit Industry
Dejan Stojanović
Dejan Stojanović
Key Account Manager Business Unit Industry
Srđan Gajić
Srđan Gajić
Industry Department
Bojana  Ćirić
Bojana Ćirić
Compliance Officer
RECA Opremanje vozila
RECA Opremanje vozila
Molim Vas potvrdite da niste Robot
Hvala za vašu poruku!
Vaša kontakt osoba će stupiti u kontakt sa vama

Ceo naš asortiman
pretražujte na mreži

Tehnologija pričvršćivanja
Tehnologija pričvršćivanja
zum Katalog
Građavina
Građavina
Download
Cela biblioteka medija
Cela biblioteka medija
Preuzimanje Brosura