Nagrada uspeh i napredovanje žena ide Astrid Siegel

21/07/2021

Porodica, posao, deca, briga – izazovi i na poslu

Astrid Siegel osvaja nagradu za uspeh i napredovanje žena

Članica odbora kompanije Kellner & Kunz AG Astrid Siegel (55) osvaja Gornju Austriju. Nagrada za napredovanje žena 2021. u pojedinačnoj kategoriji. Novu nagradu dodeljuje udruženje „Kompas” građanima Gornje Austrije, kompanijama, udruženjima i institucijama koji su svojim aktivnostima posebno posvećeni promovisanju ravnopravnosti žena.

Svečana dodela nagrada održana je 20. jula u Lincu. Konobar & amp; Kunz je vodeći poslodavac sa sedištem u Velsu, koji je posebno posvećen kompatibilnosti porodice i posla i karakteriše ga ravnopravnost žena u kompaniji i društvu.

Astrid Siegel je bila sa Kellner & amp; Kunz aktivan. Kao član Upravnog odbora, odgovorna je za oblasti finansija, kontrolinga, prava, specijalizovanih prodavnica i marketinga od 2005. godine. Od 2016. godine uspešno je na čelu međunarodnog poslovnog kontrolinga RECA Grupe. Takođe je 2016. godine preuzela odgovornost kao službenik za usklađenost za celu RECA grupu.

„Žene moraju biti unapređene za rukovodeće pozicije.“

Pošto je njena majka već radila, Astrid Sigel nije sumnjala da žena može da ima karijeru: „Nikada nisam dovodila u pitanje da žena može da postane nešto. Ipak, iskustvo mi je pokazalo da žene jednostavno moraju da imaju više samopouzdanja. „Za nju je, dakle, bilo prirodno da u svojoj profesionalnoj karijeri ohrabruje žene u svom okruženju i da im daje i mogućnosti za karijeru i menadžersku odgovornost.

Porodica, posao, deca, briga – izazovi i na poslu

U Kellner & amp; Kunz ima brojne ponude za bolje usklađivanje porodice i posla i programe podrške za posebno posvećene zaposlene. Posebno dobro se razvija program mlađeg menadžmenta koji je pokrenut 2017. godine. Pokriva osnove upravljanja zaposlenima, intervjuisanje & amp; Daju se veštine regrutovanja i, tokom praktičnih projekata, mladi rukovodioci dobijaju uvide iz više odeljenja. Posebno je zadovoljstvo što rast kompanije uvek otvara nove mogućnosti da preraste u specijalističke uloge ili u menadžment tima. U oblastima za koje je Astrid Siegel odgovorna, na primer, posvećene žene su uspešno upravljale specijalizovanim prodavnicama, kontrolom i marketingom.

Povedite svoju porodicu – ponude za celu porodicu

Kada konobar & amp; Kunz slavi, zatim sa celom porodicom: bilo na božićnoj pijaci, na podsticajnim putovanjima ili proslavama godišnjica. Na „Mama tapa danima“ mališani upoznaju radno mesto svojih roditelja, a za decu je predviđen dvonedeljni program raspusta tokom raspusta. Mladi rođaci mogu da dožive svet rada povodom letnjeg posla.

U 2017. konobar & amp; Kunz priznat kao porodična kompanija od strane Federalnog ministarstva za porodicu i mlade, ponovo sertifikovana 2020. Astrid Siegel: „Nama je važno da se uslovi rada uporede sa životnom situacijom zaposlenih. Koncentrišemo se na informacije i komunikaciju, kulturu upravljanja i roditeljstvo ili roditeljsko odsustvo i povratak na posao.”

U prethodnoj godini dograđen je kompanijski vrtić i jaslice pod nazivom „RECA minis“. Deca se sada čuvaju tokom cele godine u modernoj i poznatoj atmosferi na radnom mestu. Sponzorstvo je Diakonieverk Gornja Austrija. Astrid Siegel: „Lepa stvar je što ove ponude za brigu o deci koriste sve ciljne grupe, zaposleni na terenu i u prodaji, zaposleni u logistici i menadžeri.“

Kontakt
Kontakt
Zatvori
Morate da prihvatite kolačice da bi ste koristili ovu formu
Vaša kontakt osoba:
RECA Srbija d.o.o
RECA Srbija d.o.o
Pančevački put 36/V ,11210 Beograd
Rujana Radelić
Rujana Radelić
E-Business Support
Nenad Petrović
Nenad Petrović
Product trener
Robert Čoti
Robert Čoti
Key Account Manager Business Unit Industry
Dejan Milenković
Dejan Milenković
Key Account Manager Business Unit Industry
Dejan Stojanović
Dejan Stojanović
Key Account Manager Business Unit Industry
Srđan Gajić
Srđan Gajić
Industry Department
Bojana  Ćirić
Bojana Ćirić
Compliance Officer
RECA Opremanje vozila
RECA Opremanje vozila
Molim Vas potvrdite da niste Robot
Hvala za vašu poruku!
Vaša kontakt osoba će stupiti u kontakt sa vama

Ceo naš asortiman
pretražujte na mreži

Tehnologija pričvršćivanja
Tehnologija pričvršćivanja
zum Katalog
Građavina
Građavina
Download
Cela biblioteka medija
Cela biblioteka medija
Preuzimanje Brosura